Suurimmat voitot vedonlyönnillä

Suurimmat voitot vedonlyönnillä

Vedonlyönti on suosittua ajanvietettä ja vaikka lotto arvonta on lähes ainoa tapa päästä miljooniin kiinni, voidaan silti saada mukavasti lisärahaa tilille. Tähän on kerätty joitain suurimpia voittoja, joita suomalaiset ovat onnistuneet vedonlyönnillä saamaan:

  • 5 806 €

Tämä voittaja pääsi lunastamaan itselleen melkein 6 000 € voitot, pelkästään 2 € panoksella. Netissä vetoa lyönyt oli saanut 3 000 kertoimen ja näin tili olikin aika hyvin plussan puolella kun yhdistelmäveto osui oikeaan!

  • 7 000 €

Tässä vedossa käytettiin puoliaika / lopputulos veikkausta, mikä tarkoittaa lopputuloksen arvioimista sekä puoliajalla, että pelin päätyttyä. Netissä taaskin tehty vedonlyönti toi pelaajalle 7 000 € voiton ja panoksena käytettiin 25 euroa.

  • 9 036 €

Melkein 10 000 € voitto osui kohdalle, kun valittiin järjestelmäveto. Tämä saatiin aikaan 100 € panoksella, eli kertoimet oli aikamoinen saavutus!

  • 13 200 €

NHL – kierroksella nähtiin uskomaton sattuma, kun 9 kohteen lappu toi reilusti yli 10 000 € voiton kotiin. Tämä vaati ainoastaan 5 € panoksen ja rutkasti taitoa, tai onnea matkaan!

  • 55 647 €

Voittopotit kohoavat joskus naurettaviin summiin, varsinkin kun pelataan netissä. Sama kävi tässä tapauksessa, kun lähdettiin lyömään jalkapallon tuloksista vetoa. Pienellä panoksella päästiin makeamman elämän puolelle ja tämä summa riittäisi käsirahaksi vaikka oman talon ostamiseen!

  • 99 988 €

Lähes 100 000 € voitto on usean haaveena, eikä siihen ole mahdollisuutta, jos ei tiedetä mitä tehdään. Kun taas asiaan on perehdytty ja onnea on edes ripaus mukana, päästään vähintään hyvin lähelle. Yhden vedonlyönnin avulla pelaaja voitti 99 988 €, joka riittää vaikka pienen asunnon hankkimiseen Suomen pääkaupunkiseudulta. Pieni panos toi pelaajalle rutkasti iloa ja tämä pelkästään jalkapallon avulla!

Vedonlyönti on siis kannattavaa puuhaa, kun siihen hiukan tutustutaan. Erityisesti suomalaisiin kilpailuihin useimmat paikat tarjoavat edullisia kertoimia, koska niiden toimintaa ei täysin tunneta. Näitä kannattaa suosia, niin saadaan edes hiukan lisää käyttörahaa, tai sitten jopa mahtavia jättipotteja, joilla elämä muuttuu kokonaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *