Vedonlyönti Suomessa eri lajien parissa

Vedonlyönti Suomessa eri lajien parissa

Vedonlyönnin voitot ja eurojackpot tulokset saavat lukuisat suomalaiset liimaamaan naamansa tietokoneen, mobiililaitteen, tai television eteen päivä toisensa jälkeen. “Helpon” rahan toivossa on lähes jokainen liikkeellä ja vedonlyönti voikin tarjota tähän erinomaisen vaihtoehdon. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että paras kohde on aina se laji, mikä tunnetaan parhaiten. Esimerkiksi autourheilun taitajalle F1 kilpailut ovat mainio kohde ja kun tiedetään mitä tehdään, päästään usein voittoihin kiinni. Mitä enemmän vedonlyöntiä harrastetaan, sitä paremmin myös osataan käyttää erilaisia kaavoja ja luoda omia järjestelmiä, millä voittojen saaminen tehostuu entisestään. Käydään hiukan lävitse sitä, mitkä ovat yleisimmät vedonlyönnin kohteet ja mitä hyviä, sekä huonoja, puolia näistä paljastuu.

Jääkiekko – ajaton suosikki

Vaikka pesäpalloa pidetäänkin Suomen kansallislajina, on jääkiekko kuitenkin useimmille se isänmaallisin valinta. Tämä näkyy myös vedonlyönneissä, sillä erityisesti NHL, Liiga ja Mestis ottelut ovat hyvin suosittuja kohteita. Tässä tulee miettiä tietenkin myös kannattavuutta! Jääkiekossa lyödään usein vetoa moneyline, sekä over/under vedoilla. Moneyline vedossa arvioidaan ottelun voittaja ja tähän otetaan sekä jatkoaika, että voittolaukauskilpailu mukaan. Over/Under vedoissa taas arvataan maalimäärää ja usein rajana on 5,5 maalia. Ongelma tämän pelin kohdalla on kuitenkin runsaat ottelumäärät liigaa kohden, sillä hajontaa löytyy paljon ja tämä vaikuttaa tuloksiin vahvasti.

Jalkapallo – se klassikko kohde

Jalkapallossa pelejä on yleensä vain 1 – 2 kertaa viikossa, jolloin lopputuloksen ennakoiminen on helpompaa. Sattumia ja odottamattomia tilanteita tulee tietenkin vastaan, mutta jääkiekkoon verrattuna tuloksia on helpompi arvioida ja muuttujia on vähemmän. Englannin Valioliiga on suosituimpia kohteita ja tässä riittääkin erilaisia vedonlyöntitapoja runsaasti! Myös mestaruudet ovat ehdottomasti parhaimpia kohteita, varsinkin jos lajia on seurannut jo pidemmän aikaa.

Tennis – Ammattilaisten valinta?

Tenniksestä lyövät vetoa monet ammatikseen vedonlyöntiä harrastavat. Se voikin antaa mukavasti voittoja, kunhan laji tunnetaan ja kilpailijat huomioidaan. Otteluiden ja pelaajien tunteminen ja seuraaminen on välttämätöntä, jotta onnistuminen ei olisi tuurista kiinni. Kertoimien laskeminen on tennikseen kuitenkin haastavampaa, mikä aiheuttaa mukavia sekaannuksia vedonlyöntiä tarjoavilla sivustoilla ja otollisia hetkiä vedonlyöjälle tienata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *